Voor wie?

GB Autisme is al 15 jaar actief op het gebied van persoonlijke en (gezins-)systeemgerichte begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met autisme. Wij begeleiden en trainen cliënten met Autisme van gemiddelde tot hoge intelligentie in alle levensfases, van het jonge kind tot volwassenheid. Autisme is van invloed op je hele leven en kent op verschillende momenten zijn uitdagingen. Onze begeleiders van GB Autisme begrijpen dat maar al te goed. Samen met jou bekijken ze waar je hulp bij nodig hebt, en helpen jou om (weer) zelfstandig verder te kunnen.

Even zo belangrijk vinden wij het dat wij partners, gezinsleden, ouders, leraren, werkgevers, en anderen leren hoe zij de ontwikkeling van mensen met autisme zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen. Zo kunnen wij mensen met autisme het beste begeleiden om zich te ontwikkelen en hun talenten te laten ontplooien.

Heb jij of heeft iemand in jouw gezin een vorm van autisme, en loop je hierdoor soms tegen problemen aan in het dagelijks leven? Kunnen jij en omgeving hier hulp bij gebruiken?

De begeleiding van GB Autisme kan uitkomst bieden.

Bekijk welke van onze diensten bij jou past

Gezinsbegeleiding

Specialistische begeleiding met aandacht voor ieder gezinslid, vanuit Jeugdwet en WMO

Individuele begeleiding

Reguliere en specialistische individuele begeleiding op maat, vanuit de Jeugdwet en WMO

Privé: Training

Groepstrainingen waarin samen leren van en met elkaar centraal staat

Privé: Wonen

Om met individuele begeleiding van thuis wonen naar zelfstandig wonen te groeien

Wil je je aanmelden voor één van onze diensten? Of vraag je je af of onze diensten bij jou passen? Meld je aan!

Voor andere vragen: Neem contact met ons op!