Cliënttevredenheid

GB Autisme vindt het belangrijk om te weten hoe tevreden onze cliënten zijn over de begeleiding die zij van ons ontvangen. Hierdoor kunnen we leren wat we nog kunnen verbeteren.

Om deze reden vragen wij onze cliënten jaarlijks om een cliënttevredenheidsvragenlijst in te vullen. In deze vragenlijst staan vragen over de zorg en over de manier waarop wij die leveren.  De antwoorden worden gebruikt voor onze interne kwaliteitstoets. Hoe meer wij weten over hoe onze cliënten over de zorg van GB Autisme denken, hoe beter wij hier rekening mee kunnen houden.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om transparant en open te zijn over de resultaten van dit onderzoek. Zowel naar onze cliënten, opdrachtgevers, als andere betrokkenen. Daarom publiceren wij op deze pagina de resultaten van de onderzoeken.

 Onderzoek begin 2023

Het cliënttevredenheidsonderzoek over het jaar 2022 is in het begin van 2023 uitgevraagd. Na de uitvraag zijn de resultaten geanalyseerd, en is er een rapport opgesteld. De resultaten van het onderzoek zijn overweldigend positief. Duidelijk is dat de cliënten zeer tevreden zijn over de begeleiding en onze begeleiders. Een groot compliment, in de eerste plaats voor onze begeleiders en ook voor de organisatie als geheel! Via onderstaande knop kunt u het volledige rapport inzien: